PICS FROM YESTERDAY

Godmorgon!! Något jag är väldigt tacksam över är att jag är så morgonpigg. Jag somnade liksom vid halv tre inatt och är ändå uppe och pigg nu vid tio. Även om jag hade kunnat ligga kvar i sängen ett tag till känns det bättre att gå upp och starta igång dagen. Idag ska jag nämligen städa mitt rum samt garderob och göra några ärenden i stan innan två fina tjejer kommer hit. Men FÖRST hade jag tänkt att berätta för er om min finfina torsdagskväll!


Igår kom jag hem vid klockan sju, efter två timmars jobb, och då var det dags för mat. Mormor och morfar kom hem till oss och tog del av årets första grillning här hemma. Jag älskar att grillsäsongen är igång! 
Maten var SÅ god! Det som serverades var flankstek och potatisgratäng. 


Och till det hade vi en god grönsallad och vitlöksbröd. Visste ni att jag alltid har älskat vitlöksbröd? Det första ordet jag lärde mig på engelska var "garlic bread", haha. 
Till efterrätt blev det knäckglass med dumlesås och hallon. 

 Glassen serverades tillsammans med en dumblemuffin och det var så himla gott!!

Senare på kvällen träffade jag några killar och vi umgicks ute i några timmar. Vi hade det, som alltid, supertrevligt och när det blev för kallt för att vara ute gick jag och en av dem hem till mig. Han stannade här till klockan två och vi kollade bland annat på skräckfilmen The Boy. Jag hoppas att ni alla hade en jättefin torsdag. Vi hörs senare, XOXO! 

Gillar

Kommentarer