Pictures from today

Min onsdag i bilder:Imorse ringde larmet vid 06:15, trots att jag hade sovmorgon. Jag åkte med pappa upp till gymmet och gick på crosstrainern i 60 minuter. Det blev svettigt, men lite konditionsträning är en superbra start på dagen.


Jag var hemma från gymmet runt åtta och då åt jag frukost, lockade håret och fixade iordning mig inför skolan. Bussen gick vid klockan nio och min första lektion började vid tio. Skönt!


Timmarna i skolan rullade på snabbt och smärtfritt. Vi såg på film på både engelskan och sociologin, och på spanskan gjorde vi typ ingenting. Min goda matlåda och en drömmig Nocco blev min räddning idag, haha.

Efler skolan åkte jag hem med pappa. Vi gjorde ett stopp på Apoteket där jag hämtade ut medicin, och ett i affären där vi köpte riskakor. Sedan körde jag ett pass på gymmet, för bröst och bicep. Träningen gick superbra och ni hittar passet nedan. Efter träningen pluggade jag inför morgondagens svensksprov, och nu är jag och syrran hemma hos farmor. Min faster är på besök så vi ska passa på att gosa med lilla Neah ikväll. I blog u later, XOXO.
Dagens träningspass:

Bicepcurls 21:an - 3 set

Bänkpress:
15kg - 3x10
20kg - 3x7
30kg - 3x3

Bicepcurls i cable:
20kg - 3x10

Bröstpress m hantlar:
6kg/hand - 3x10
8,6kg/hand - 3x7

Bicepcurls m hantlar:
6kg - 3x10
8,6kg - 3x5

Cableflyes:
10kg/hand - 3x10

100 armhävningar


Gillar

Kommentarer