Planer för juni

Juni är här och vilken jäkla pang-start det blev! Igår hade vi en otroligt lyckad opponering. Vi blev så positivt överraskade över alla fina kommentarer och hur lite vi måste fixa innan slutgiltigt inlämning. Vi blev båda godkända på opponeringen vilket känns såå skönt! Efteråt skrek, grät och kramades vi och kände oss så otroligt stolta <3

Juni innebär många roliga planer. På lördag ska jag på dop, för första gången! På söndag bär det av till Stockholm igen, haha. Fick i tidig födelsedagspresent att bo på hotell och se Greta Van Fleet på Grönan, så himla kul!! Ska bli otroligt mysigt att åka iväg <3

Nästa vecka är det 100% tenta-plugg. Helgen består av examensfirande, följt av mys i Göteborg med Amelia & Nora. Längtar!

Den 13e har jag tenta och sedan tar jag äntligen lite ledigt! Ska även vara hundvakt i två dagar, servera på ett bröllop och träffa saknade vänner.

Midsommarveckan (även min födelsedagsvecka, hehe) kommer innehålla packning och lite firande med familjen. Den 23:e bär det av till Holland för festival i 4 dagar. Jag kommer få spendera min 23års-dag på Defqon och det ska bli SÅ kul! Är orimligt taggad!

Sista veckan i juni innebär sommarjobb. Är vikarie i 3 veckor på mitt jobb och det ska bli jättekul!

Som ni ser, juni är fullspäckat och jag ser fram emot aaalllt! <3

Gillar