Planer för maj

Det är maj och det luktar sommar! Men det är så sjukt mycket kvar att göra innan ett välförtjänt sommarlov.. Maj är helt fullspäckat och jag har smått panik över hur allt ska hinnas med.

Det som tar upp all min vakna tid just nu är c-uppsatsen. 20 dagar kvar till inlämning och vi har så mycket kvar att göra. Men det går bra ändå, har ju världens bästa uppsatspartner. Jag och Johanna ses nästan varje dag och kämpar på. Tur att vi valde ett otroligt intressant ämne, för det är verkligen kul att göra denna studie.

Förutom plugg då? Snart börjar jag en 6 veckors kurs tillsammans med min psykolog, vilket är jättenervöst. Tror det kommer röra upp en himla massa känslor men det kommer nog vara värt det efteråt.

Nästa helg ska jag servera på ett bröllop och senare i maj ska jag till Stockholm och se Johanna Nordströms standup. Ska även på examensfirande. Så maj erbjuder verkligen mycket festligheter!

Imorgon kommer min bästis hit och vi ska på second-hand-runda. På lördag ska familjen komma och luncha. Vill hinna med lite träning och så måste jag storhandla med.. Livet går i 110 nu alltså. Men jag mår väldigt bra! Har så otroligt fina människor i min närhet som lyser upp även de jobbigaste stunder.

Hoppas att ni mår fint <3

Gillar