PLANER FÖR VECKA 22

MÅNDAG: Imorgon har jag endast en lektion i skolan, historia, vilket gör att jag börjar vid 11:40 och slutar vid 13:00. Direkt efter skolan ska jag på möte och efter det ska jag vidare till bettfysiologen. Jag lär vara hemma vid fem och då ska jag träna! TISDAG: Även på tisdag har jag bara en lektion (tror jag??) och slutar vid 11:30. Efter den korta skoldagen ska jag plugga lite, träna och förhoppningsvis sola om vädret tillåter det. Inget speciellt inplanerat, vilket är skönt.

ONSDAG: På onsdag är nog schemat vanligt i skolan. På idrotten har vi egen konditionsträning och på naturen har vi redovisning. På de andra lektionerna vet jag inte vad vi gör. På eftermiddagen ska jag och några tjejkompisar gå och kolla när treorna har sin studentbal. Det ska bli så kul eftersom att man känner så många!

TORSDAG: På torsdag är det en vanlig skoldag följt av plugg och träning som gäller. Jag ska även hinna med att packa saker inför helgen och se till att kameran är laddad..

FREDAG: På fredag är det en vanlig skoldag och på eftermiddagen ska jag jobba i resturangen, från 17:00-22:00. När jag kommer hem så lär jag ju somna, haha.

LÖRDAG: På lördag blir det väckning tidigt för en heldag i Göteborg med mamma, pappa och farmor. Vi ska shoppa, äta ute och på kvällen blir det konsert!! Som ni vet så ska jag ju få se min älskade Håkan!! Så taggad! Vi åker hem efter konserten och om jag hinner ska jag svänga förbi på en studentfest. SÖNDAG & MÅNDAG:
Då är jag leeeedig, och har inget inplanerat. Jag ska väl vila och ladda upp inför den SISTA veckan i ettan.. Wow.

Gillar

Kommentarer