Planer inför v. 5

Måndag: Vad är bättre än att börja veckan med en lång sovmorgon? Eller ja, sovmorgon vet jag inte om det blir, för jag hade tänkt att utnyttja tiden till att träna och även spela in en video. På grund utav inställd spanska så har jag endast en lektion på måndag, och börjar vid 11:45. Efter skolan ska jag och 6 tjejer från min klass åka in till Jönköping för att göra ett skolarbete. När jag kommer hem ska jag nog träna, plugga matte och redigera videon. En lite annorlunda måndag. Lite variation behövs i vardagen!

Tisdag: På tisdag blir det skola där vi har matteprov, jag är tyvärr riktigt nervös men jag hoppas verkligen att det går bra.. Efter skolan blir det mys och plugg hemma hos mormor och morfar, dansträning och ännu mer plugg. Måste bli klar med min samhällsinlämning och plugga inför ett litet juridikprov.

Onsdag: Onsdagar innebär sovmorgon och vanligtvis en lång dag. Men tack vare inställd spanska så slutar jag redan vid två. Efter skolan ska jag träna, plugga privatjuridik, städa mitt rum, packa det sista och fixa mina naglar. Får se om jag förlänger naglarna eller bara målar dem lite fint. Hursomhelst så blir onsdag en fullspäckad dag!

Torsdag: På torsdag går jag lite mer än halva skoldagen. Morgonen börjar med ett mindre prov i privatjuridik och under håltimmen ska jag träna. På eftermiddagen är det dags att åka på äventyr och första stoppet är Köpenhamn!!

En lite annorlunda vecka, fullspäckad med plugg men även en massa roliga saker. Jag är så otroligt taggad inför en ny vecka, och det hoppas jag att ni också är. XO!

Gillar

Kommentarer