Planer och mål v. 12

Planering inför vecka 12: Måndag: Idag är det en kort skoldag som står på schemat, precis som varje måndag. Dagen börjar med spanska vid 08:15, följt av lunch och träning innan dagens andra och sista lektion: matte. Efter skolan ska jag gå en sväng på stan innan jag tar bussen hem. Väl hemma är det träning och plugg som gäller!
Tisdag:
På tisdag är det någon framtidsmässa i skolan, där man bland annat kan söka sommarjobb och få information från olika högskolor. Det ska bli riktigt intressant! Efter skolan är det plugg och dansträning som står på schemat.
Onsdag:
Onsdag innehåller sovmorgon, roliga lektioner, träning och återingen: plugg. Det är mycket plugg nu, så det är bara att kämpa på!

Torsdag:
Det är väl ingen suprise att orden "skola, träning x2 och plugg" får beskriva mina planer för torsdagen..

Fredag + helgen:
På fredag har vi prov i psykologi, en artikel ska skrivas klart i samhällskunskapen och på idrotten är det rygg-bygg som gäller. Jag har inga planer för varken fredag eftermiddag eller resten av helgen, men jag skulle gärna vilja se den nya Skönheten & Odjuret på bio..

Mål inför vecka 12: - Träna minst fem pass, varav två är kondition

- Plugga så att jag känner mig säker med både prov och inlämning

- Söka jobb, måste ta tag i det nu haha.. - Läsa bok och njuta av vädret, vara ute i solen - Inte stressa över småsaker, andas och ta en dag i taget Vad är era mål inför den nya veckan?

Gillar

Kommentarer