Planer vecka 10

Måndag:
Idag vaknade vi till solljus vid 06. Jag hade turen att få ligga kvar när min kompis åkte till jobbet. Hade föreläsning 08-10, gick långpromenad i vårvädret, lagade matlådor, var hos tandläkaren och fick beröm, pluggade lite.. Sedan gjorde jag något jag velat länge. Jag gick på dansklass! En Feminine Vibe klass. Så kul och otroligt svettigt. Har verkligen saknat att dansa. Nu äter jag lite kvällsmat & kollar youtube.

Tisdag:
Tvätt 07-12, skola 13-15. Träna en snabbis och sedan spendera eftermiddagen med min syster. Kanske träffa Tilda och äta kvällsmat med henne senare på kvällen.

Onsdag:
Inga planer förutom att min mammis fyller år, får se om det blir att åka hem och fira henne eller om vi gör det i helgen <3

Torsdag:
Plugg i mängder. Det närmar sig tenta. Den första salstentan på över 2 år. Så sjukt. Är oroligt nervös och plugget känns svårt. Men det löser sig! Träning och städning ska hinnas med iallafall.

Fredag:
Ska på dansklass och umgås med vänner.

Lördag & söndag:
På lördag ska jag på födelsedagsfirande & söndagen blir träning och mealprep.

Hoppas att ni alla får en superfin vecka. Jag mår väldigt bra just nu & tänker njuta av det till max. Ta vara på alla små fina ögonblick. Livet är fint <3

Gillar