PLANERING AV VECKA 5 OCH 6

Godnatt på er, finisar. Jag är väldigt trött just nu, och det ska bli så himla skönt att krypa ned i sängen. Ska fixa lite med sociala medier och kolla på dokumentären Chelsea Does. Jag har nyligen ätit kvällsmat och skrivit lite inlägg åt er. Jag har träningsvärk i hela kroppen efter gårdagens pass och känner av värken i benen från dagens pass. Mitt huvud är helt slut efter ett känslosamt, inspirerande och peppande möte. Jag ska tillbaka igen om en vecka och jag är så fruktansvärt tacksam över att jag har någon professionell att prata med. Någon som ger mig den hjälpen jag verkligen behöver. Det uppskattas ♥

Idag har det varit en väldigt bra dag. Tänkte berätta lite kort om de dagar som är kvar innan sportlovet så att ni redan nu får en liten bild av vad som komma skall!

Tisdag 2/2: Imorgon är det en lång skoldag. Jag slutar vid fyra och är hemma runt fem. Då ska jag plugga matte och engelska. Ska även hinna med ett ryggpass på gymmet!

Onsdag 3/2: Skoldag innehållande bad på idrotten. Slutar vid fyra och när jag kommer hem ska jag direkt till jobbet. Efter jobbet står träning på schemat! Vet inte än om det blir ett konditionspass i form av löpning eller om jag och en kompis ska dansa. Vi får se, helt enkelt!

Torsdag 4/2: Jag slutar skolan vid tre, efter en lång dag. Då ska mina två fina födelsedagspojkar firas med fika och på kvällen ska jag plugga, träna armar och skriva inlägg. Hihi!

Fredag 5/2: Jag ska till doktorn på morgonen och kanske vara där hela förmiddagen. På grund utav inställd svenska vet jag därför inte om jag ska till skolan. Annars blir det ett konditionspass och förhoppningsvis blir det häng med kompisar på kvällen!

Helgen: Förhoppningsvis kan jag åka till min faster och gosa med prinsessan som ska födas i veckan. Hon har gått 10 dagar över tiden så snart är det väl ändå dags.. Längtar så!!

Måndag 8/2: Skola, förhör i historia för min del, plugg hos mormor och morfar på kvällen händer en superrolig sak. Kan knappt vänta med att få visa/berätta för er!! Endast en vecka kvar!

Tisdag 9/2: En lång skoldag innehållande matteprov och kanske en spanka-redovisning. Efter skolan ska jag på möte och på kvällen blir det träning och fix här hemma & med bloggisen.

Onsdag 10/2: Skoooola i vanlig ordning, haha! Träning, bloggfix, städning av rummet och så vill jag hinna med att träffa mina favoritkillar en sväng.

Torsdag 11/2: En lång skoldag då jag ska klara av samhälls-förhör och ett engelskatal. Träning efter skolan följt av bloggfix och fix här hemma. Det brukar innebära städning, eftersom att mitt rum blir stökigt så fort..

Fredag 12/2: SPORTLOV, så skönt!!

Har två härliga veckor att se fram emot, trots att det är mycket plugg! Vi hörs imorgon, ta hand om er! Kramis!

Gillar

Kommentarer