Planering för veckan

Onsdag: Imorgon är det back to school som gäller, men schemat är inte alls jobbigt så det gör inget. Jag börjar vid 10:00 med matte och efter det ska jag på en föreläsning i sociologi. Därefter slutar jag och då är det träning som gäller. Vid 17 är det dags för treornas bal!! Det ska bli så kul att se dem gå på röda mattan. Kommer stå och gråta med kameran i högsta hugg, haha..

Torsdag: På torsdag är det skola från 10:00-15:30 och på vårt hål ska vi äta trerätters med klassen. Vi vann en tävling och priset var då en middag. Det ska bli riktigt kul! Efter skolan står träning och matteplugg på schemat, supriiiiise.

Fredag: Jag har inga planer inför fredagen. Jag tror att vi ska ha någon form av avslutning i några kurser och jag hoppas att det bjuds på fika, haha. Efter skolan ska jag väl träna och plugga matte, wohoo..

Lördag: På lördag tar några av mina älskade vänner studenten!!! Jag ska se dem springa ut vid 13 och sedan är det studentmottagningar hela kvällen. Det är tre mottagningar som jag verkligen måste till, men hade gärna velat hinna med ytterligare en. Får se hur det går, haha. Oerhört kul ska det bli i alla fall!!

Söndag: Söndagen är helt oplanerad, vi får se vad som händer. Det viktigaste är väl att plugga matte och ladda upp inför de två sista skoldagarna!!

Gillar

Kommentarer