PLANERING INFÖR VECKAN

MÅNDAG:
Imorgon går jag i skolan till klockan ett, och har endast två lektioner. Efter skolan ska jag hem till mormor och morfar (<3) en sväng innan jag har tid hos frisören. Där kommer jag nog spendera uppåt tre timmar och vid halv sex ska jag på utvecklingssamtal i skolan. Jag kommer alltså inte vara hemma förän sent och då måste jag plugga. En lååång dag..

TISDAG:
På tisdag börjar vi dagen med nationella prov i svenska, vilket troligtvis kommer förvandla hjärnan till mos.. Jag tror att vi har vanliga lektioner resten av dagen och efter skolan ska jag plugga och träna.

ONSDAG:
På onsdag blir det vanlig skoldag följt av plugg, träning och jobb. Inget speciellt, vilket är skönt!

TORSDAG:
Torsdagen kommer att bestå av nationella prov i svenska, träning, städning och matteplugg. Inte speciellt roligt men behövligt!

FREDAG:
På fredag slutar vi tidigare än vanligt på grund utav inställd lektion. Efter skolan ska jag träna och senare på kvällen blir det nog fest. Har inte bestämt mig för om jag ska gå än, det beror lite på vilka utav mina vänner som ska det. LÖRDAG:
Lördagen är inte planerad in i minsta detalj, men som det ser ut just nu så ska jag spendera dagen med några tjejkompisar och på kvällen så blir det fest! Avsluta april månad tillsammans med underbara personer. Hur ska ni fira Valborg?

SÖNDAG: Jag avslutar denna fartfyllda och händelserika veckan med ett jobba ett pass i resturangen. Från 08:30-19:00. Det ska faktiskt bli jätteroligt eftersom att det var ett tag sedan jag jobbade sist. När jag kommer hem från jobbet lär jag vara så trött att jag däckar.. Det brukar bli så haha! Vad ska ni hitta på under den kommande veckan? Har ni något speciellt inplanerat eller går allt enligt de vanliga rutinerna? Själv ser jag verkligen fram mot en händelserik vecka!

Gillar

Kommentarer