PLANERING INFÖR VECKAN

MÅNDAG: Imorgon har jag nationella prov i spanska hela dagen, tror det är mellan 08:15-12:40 och sedan slutar vi vanligtvis vid 13:00. Efter skolan ska jag nog gå ned till stan för att boka en tid hos frisören, jag känner verkligen att det är dags för en förändring! När jag kommer hem ska jag plugga, träna ben och städa mitt rum.

TISDAG:
På tisdag tror jag att det är en helt vanlig skoldag. Går från 10:00-16:00 och efter skolan ska jag på ett välbehövligt möte. När jag kommer hem blir det plugg och packning inför helgen. Jag ska även hinna med att träna ett bicep-och triceppass samt trampa på crosstrainern en stund!

ONSDAG: På onsdag är det en vanlig skoldag, förutom att de nationella proven i svenska börjar och för mig gäller det endast att lyssna på tal under svenskalektionen. Efter skolan ska jag jobba i 2-3 timmar, skriva uppsats och försöka hinna med att träna ett ryggpass!

TORSDAG:
På torsdag är det dags för mig att hålla mitt tal i svenska, men förutom det så är det väl inget speciellt i skolan (?) När jag kommer hem ska jag packa klart inför helgens äventyr, förhoppningsvis hinna med att träna och sedan ska jag jobba i uppåt 5 timmar. Det blir alltså en sen kväll, men det är värt pengarna!!

FREDAG+HELGEN:
Efter skolan på fredag bär det av till västkusten med min fina familj samt min farbror + familj! Det ska bli så himla mysigt att umgås med de små pluttarna hela helgen och bara fokusera på familjen. Äta god mat, snacka skit, leka med Loie och bara umgås!! Längtar!

Gillar

Kommentarer