PLANERING V. 20

Nu har jag verkligen börjat räkna ned skoldagarna som är kvar innan sommarlovet och har kommit fram till att det endast är sjutton dagar kvar. Förhoppningsvis kommer dessa 17 dagar att rusa förbi.. Längtar såå!! Veckan som kommer är ingen vanlig skolvecka, så den kommer i alla fall att gå snabbt. Såhär ser planeringen inför veckan ut:

MÅNDAG: Imorgon är det tema hälsa i skolan. Vi går från 09:00-14:00 och kommer under dagen att få vara på 4 olika "stationer". För oss ettor är det först dans, sedan någon hälsomässa innan vi ska lyssna på två föreläsningar om psykisk hälsa. Tror verkligen att det kommer bli både intressant och roligt! Efter skolan ska jag plugga och träna!

TISDAG: På tisdag är det en vanlig, lång skoldag. Det står inget speciellt på schemat vilket är skönt. Efter skolan blir det plugg och träning.

ONSDAG: Onsdag är också en temadag, och temat är även då hälsa. Vi börjar skolan klockan nio (?) och det vi ska göra är att springa 10,4 kilometer. Efteråt antar jag att man får gå hem, haha. Jag är verkligen inte redo för detta loppet då jag har fått så ont i mina knän och fötter. Men det är bara att köra på så gott det går. Jag satsar verkligen inte på att klara det under timmen nu, då jag inte vill överanstränga mig. På onsdagskvällen ska jag på konfirmationsmiddag för min syster och så ska jag hinna med att plugga lite.

TORSDAG: På torsdag är det en vanlig skoldag innehållande naturprov, vilket är det sista provet (!!) om vi räknar bort nationella i matte. Efter skolan ska jag nog vara med kompisar, har inget planerat!

FREDAG & LÖRDAG:
Under dessa dagar är jag ledig men har absolut inget planerat. På lördagen skulle jag och mamma sprungit Göteborgsvarvet, men det blir inte så. Dels för att jag springer en mil på onsdagen och för att mamma och pappa måste fixa här hemma inför min systers konfirmation på söndagen. På lördagskvällen kommer i alla fall min faster och farbror hit med deras familjer, så jag ska passa på att gosa med mina älskade kusiner.

SÖNDAG: På söndag konfirmeras min syster och det ska firas tillsammans med hela släkten, vilket ska bli så kul!! På morgonen ska vi vara i kyrkan där hon konfirmeras och sedan blir det lunch hemma hos oss. Längtar! <3 Vad har ni för planer inför vecka tjugo?

Gillar

Kommentarer