planering v. 48

Veckan som kommer, alltså v. 48, kommer att vara en fullspäckad och hetsig vecka. Jag har mycket inplanerat och jag tror att denna veckan kommer bli helt fantastisk. Dock kommer väl bloggisen att få lida lite för det, som sagt. För jag kommer verkligen att ha fullt upp.. Men jag fick tips om att göra en 24 Days Of Christmas - Tag, så några sådana inlägg kommer att komma upp i alla fall :)
Måndag: Imorgon kickar jag igång veckan med spinning på morgonen innan skolan. Efter en kort skoldag blir det plugg och mys hemma hos mormor och morfar innan dansträningen. Tisdag: På tisdag är det skola, träning för ben/rumpa och jobb som gäller. Jag jobbar från tisdag kväll till onsdag morgon, men jag tror att jag kommer hinna uppdatera lite ändå :)
Onsdag:
På onsdag är det studiedag, men jag ska faktiskt jobba HELA dagen. Jag ska göra mitt första riktiga fotojobb och jag är så hiiimla nervös!! Jag ska ta profilbilder på de anställda på företaget där min mamma jobbar, fy alltså.. Tänk om de inte blir nöjda?! Nåja, jag jobbar i alla fall hela dagen och på kvällen blir det HIT-träning. Torsdag: Torsdag är lika med kortdag vilket är guld värt. Efter skolan måste jag packa inför helgen (!!), träna rygg och plugga. Gaah, det är mycket nu.. Fredag: Lovely friday <3 Skola och ett skitjobbigt idrottspass står på schemat innan det blir helg. Jag har inga planer för fredagskvällen. Lördag: Men på lördagen ska jag och min faster till Växjö, och så ska vi gå på Kent!! Jag hoppas verkligen att konserten blir av, för sångaren var sjuk i helgen så de fick ställa in sin konsert. Men på lördagen ska vi i alla fall shoppa och mysa, och se på konserten. Sedan måste jag komma hem på något sätt, för på söndagen måste jag upp tidigt. Söndag: På söndag är det dansuppvisning som gäller!! Klockan 11:00 och 14:00 på Pigalle, så kom gärna och kolla! Tror det är gratis för er som är under 18. Jag är verkligen så himla taggad! En bra veckan, det känner jag på mig.. Om inte annat så ska jag göra allt i min makt för att denna veckan ska bli så bra som möjligt. Herregud hörni, det är bara 5 veckor kvar av 2016.. Vart har året tagit vägen?!

Gillar