Planering vecka 24

Måndag: Nu när jag skriver detta inlägg sitter jag hemma och äter frukost. Jag har lång sovmorgon idag och börjar inte skolan förän 11:45. Jag har bara en lektion idag och det är matte, där jag skriver prov. Har verkligen pluggat mycket, så jag hoppas att det går bra.. Efter skolan ska jag hem till Molly för att umgås med henne en stund och ikväll ska jag träna ben och mage!

Tisdag: Imorgon är det den sista skoldagen för detta läsåret och det blir inget speciellt ansträngande dag. Det är nog 2 vanliga lektioner och så ska vi ha avslutning med klassen. Vid 14:25 imorgon tar jag alltså sommarlov, för jag ska inte på skolavslutningen på onsdag eftersom att jag ska på min systers avslutning istället. Det känns lite viktigare då hon slutar nian! Imorgon eftermiddag/kväll blir det träning och fix inför onsdagens skolavslutningsfirande.

Onsdag: Vid 11-tiden har min syster skolavslutning i en kyrka och dit ska jag tillsammans med familjen, farmor och mormor och morfar. Efter avslutningen ska vi hem och äta tårta och på kvällen blir det förhoppningsvis fest. Ska i alla fall umgås med vänner på kvällen!

Torsdag & Fredag: Jag har inget planerat för dessa dagar, de första sommarlovsdagarna. Antingen blir det träning, vänner och fest, eller så kanske jag och Molly drar iväg på en roadtrip. Hur som helst så ska det städas och packas på fredag, inför helgens festligheter!

Lördag: På lördag kommer släkten hit för att fira våra (min och min systers) födelsedag! Vi firar en vecka i förskott eftersom att jag inte är hemma på min födelsedag. Det ska bli såå kul att träffa mina kusiner igen och självklart ska det bli kul att fira att jag fyller 18!

Söndag: På söndag är det dags för mig att åka till Öland, för på måndag börjar jag jobba. Det ska bli otroligt roligt!!

Gillar

Kommentarer