Plugg & teaterkonfekt

HEJ! Har tagit en paus från allt plugg för att kunna uppdatera er. Inlämningsuppgifterna är nästan helt klara, endast lite småfix kvar och det behöver jag hjälp med utav lärarna. Jag känner mig säker på matten och är redo för provet. Sköönt! Innan jag börjar med idrottsinlämningen tänkte jag berätta lite om hur min dag har varit.
Runt tio hämtade farmor mig och vi åkte upp till vårdcentralen. Där togs jag emot av en jättebra läkare som ställde frågor och undersökte mina leder, ish. Sedan tog jag blodprov och lämnade urinprov innan det blev dags för att få reda på lite resultat. Jag ska tillbaka på fredag och ta fler prover då de vill vara säkra på att få ett korrekt resultat, men det de upptäckte var att jag har en inflammation i lederna på högersidan i bäckenet. Jag kommer att behöva röntga bäckenet, äta vissa mediciner och träffa en sjukgymnast. Detta är ju faktiskt inget nytt och jag blev inte speciellt förvånad även om det är tråkiga nyheter. Som ni vet så har jag ju problem med lederna och har haft det i lite över ett år! Det är lite tråkigt att detta är en så lång process och något som jag måste stå ut med till de kommer på vad problemet är. Men det positiva i det hela är ju att jag får den hjälpen jag behöver, och att läkaren sa att jag måste fortsätta träna som jag gör! Wohoo! Lika aktivt och mycket. SKÖNT! Jag som var rädd för att de skulle säga att träningen var ett big no-no.
Efter läkarbesöket följde jag med farmor hem. Hon bjöd på fika, vilket behövdes efter allt blod som hade tagits ifrån mig. Jag var helt yr! Sedan bakade vi teaterkonfekt! Inget jag personligen gillar eller äter, vilket var tur för annars kanske jag hade ätit upp allt, hehe. Farmor gjorde smeten och jag bakade kakorna! Underbart teamwork och min låtsasfarfar som fick dem blev väldigt glad, även om kakorna blev ganska fula ;)

Vid två-tiden blev jag hemskjutsad och nu har jag pluggat i drygt en timme, vilket jag nu ska fortsätta med. Sedan blir det städning och film! Hoppas att ni alla mår bra, XOXO.

Gillar

Kommentarer