Plus och minus

+ Jag triiiivs så bra med tillvaron just nu. Sambo-och kattförälderlivet är så fint, jag har världens bästa människor i min omgivning och ett roligt jobb som jag tycker om att gå till, trots tidiga morgnar och sena kvällar. Vad kan man mer begära?

- Dock har en av våra små bebisar ätit något olämpligt och blivit dålig i magen. Stackarn.. Det gör ju ont i hela kroppen att se det, även att han är lika pigg och glad som vanligt så måste det vara superjobbigt för honom. Och lite för oss också haha..

+ Jag har kommit igång ordentligt med gruppträningen. Förra veckan körde jag 4 pass och denna vecka är 7 pass inbokade. Det är så himla roligt och jag älskar att ha möjligheten att testa på massa nya träningsformer!

- Vädret?? Igårkväll snöade det och idag har det varit strålande sol. Vill kunna plocka fram alla vårkläder men vågar inte riktigt än. Längtar efter riktig vår.

+ Jag har så mycket roligt att se fram emot. Jag har exempelvis fått beviljat 5 veckors semester i sommar (!!!! första gången jag är ledig under sommaren på 4 år???), sökt in till högskola inför hösten och bokat in lite roligheter under en närmare framtid.

Jag hoppas att ni alla mår bra, för det gör jag!

Gillar

Kommentarer