PODCAST-MANIA

Jag är en riktig sucker för podcasts och lyssnar på hur många som helst. I detta inlägget tänkte jag tipsa er om mina absoluta favoritpodcasts!

1. Mathilda och Andrea blogpod - Detta är min absoluta, number one, favoritpodd. Både Mathilda och Andrea har grymma bloggar som jag följer slaviskt och de är förebilder och inspirationer för mig. I deras podd får man en härlig blandning av både humör, vardagsbetraktelser, mode, kärlek, tips och ALLT. Fantastiska tjejer med en fantastisk podd <3

2. Den fantastiska resan - Det går inte annat än att tokälska denna underbara podd med min förebild Zara Larsson och min största kärlek, Noel Flike <3 I podden pratar de om allt mellan himmel och jord, och jag tycker att det har så bra och sunda åsikter. De tar upp viktiga och aktuella ämnen som berör, blandat med mycket humor och roliga berättelser om vad de själva varit med om. 10/10, helt enkelt!

3. P3 Dokumentär - Denna podd är så jävla bra. I P3 dokumentär är varje avsnitt om ett visst fall som har hänt. Exempelvis Hagamannen, Fallet Sofie, Fallet Bobby, Palmemordet osv osv. Som lyssnare tas man med tillbaka och går igenom fallet bit för bit genom alla förhör, intervjuer, rättegångar och nyhetssändningar som skedde när fallet var aktuellt. Jag tycker att det är så himla intressant och allmänbildande, men också väldigt mörkt och sorligt. Det är inget för de "weakhearted" så att säga. Rekommenderar!!

4. Onsdagsbubbel - Detta är en ny och otroligt härlig podd med Hannalicious och Dasha, två av mina bloggfavvisar! Till skillnad från podden ovan så tar dessa tjejer inte upp några speciellt tunga ämnen, utan här är det shopping, mode, resor och dejting som gäller. En väldigt lättsam och inspirerande podd!

5. The Basement Yard - För ett tag sedan skrev jag om en ny favorityoutuber som jag hittade i höstas, Joe Santagato. Jag blev snabbt helt besatt av honom på YT och när jag såg att han hade en podcast blev jag överlycklig. The Basement Yard är alltså Joe's podcast där han ofta bjuder i gäster och är lika rolig som i sina videos. En lättsam och rolig podcast! (Den är inte på svenska, så förutsättningarna för att kunna lyssna på denna podcast är att kunna i alla fall ganska bra engelska)

Gillar

Kommentarer