podcasts

Mathilda och Andreas podcast är verkligen min favorit. Jag följer dessa tjejers bloggar och de båda har så sunda och bra värderingar. I podden pratar de om allt möjligt och ger så himla bra tips och råd. De är så roliga att höra på och jag kan aldrig hålla mig för skratt. Har börjat asgarva på gymmet x-antal gånger på grund utav dem..

Sanningens mammor är Zara Larssons nya podd, som hon har tillsammans med sin vän Olivia. Tros att ingen kan ersätta Noel (<3) så är podden RIKTIGT BRA och jag totalälskar ju Zara Larsson. Hon är min Queen!

The Basement Yard är en av de poddar som jag lyssnar på som inte är på svenska. Denna fantastiska podd drivs av min favorityoutuber Joe Santagato. Han är så himla rolig (och snygg, hehe)

Ångestpodden drivs utav fantastiska Ida och Sofie. De har gäster i många avsnitt och pratar alltid om ångestrelaternade ämnen. Exmpelvis kroppskomplex, relationer, mobbning.. Älskar denna podd!

P3 dokumentär handlar om olika fall som på ett eller annat sätt skakat Sverige. Jag lyssnade på i sort sett ALLA avsnitt när jag sommarjobbade förra året. Vissa avsnitt är riktigt obehagliga..

Gillar

Kommentarer