princess

Hej på er! Nu har mina prinsessor åkt hem och jag tänkte dela med mig av dagens och gårdagens upplevelser. Vi har haft det så sjukt roligt och mysigt. Vi har skrattar, skrikit, gråtit och snackat en massa skit. Mina fina tjejer, de betyder verkligen GULD!Linnea och Julia kom hit igår vid två. I tre timmar låg vi i min säng, åt chips och snackde igen tiden vi varit ifrån varandra. Runt fem sminkade vi oss (Linnea sminkade mig, så himla duktig!!) och bytte om och sedan hade vi en liten photoshoot som slutade med att vi satt på golvet och skrattade ihjäl oss.

När vi hade skrattat färdigt lagade vi tacos till oss och familjen. Det blev extremt gott och det blev ett och ett annat skrattanfall under tiden vi åt, haha..


Efter maten låg vi i min säng och kollade skolkartalogen, kollade sociala medier och bara hade det mysigt ♥Runt tio kom killarna hit med mat från donken och då åt vi samt kollade på film. Vi såg Sinister 2 och The Wolf Of Wall Street. Killarna gick hem vid fyra och då somnade vi, och jag och Linnea sov till halv elva.

Vid 12 väckte vi Julia och då blev det frukost i form av pannkakor, smoothie och te. Supergott!!
Efter yttligare lite mys i sängen gick vi upp till affären och handlade för att kunna göra smores. Det blev EXTREMT GOTT men vi orkade inte äta upp det. Linneas mamma, bror och hund kom in och fikade innan de tog med sig mina prinsessor hem. Jag tackar så himla mycket för två fantastiska dagar, älskar er så!!

Nu ska jag vila och senare blir det träning, XO.Gillar

Kommentarer