PRINCESS NEAH

God morgon på er! Jag hade en sån fullspäckad kväll igår att jag helt glömde av bloggen.. När jag kom hem från skolan somnade jag och sov i nästan två timmar och sedan nötade jag mattetal. Vid 18-tiden gick jag och mamma ut på en promenad och när vi kom hem var tacosen färdig. Hela familjen åt tillsammans och efter maten blev jag skjutsad till några kompisar. Vi kollade på en innebandymatch och sedan var vi hemma hos mig. Vi hade det jättetrevligt, de stannade till klockan slog tolv. När de hade gått somnade jag snabbt och vaknade redan vid sju imorse..

Det första jag gjorde när jag vaknade var att kolla mobilen, och då fick jag se att jag äntligen (!!!) har fått en kusin till. Min faster har alltså blivit mamma, vilket är helt ofattbart! Lilla Neah föddes vid halv fyra inatt och på bilden ovan är hon precis nyfödd. Jag älskar henne redan oerhört mycket och kan knappt vänta med att få träffa henne. Min lilla prinsessa, världens finaste tjej!! Det ska bli så otroligt roligt att få se henne växa upp och att få finnas där för henne på samma sätt som min faster har funnits där för mig. Finaste, älskade Neah.. ♥

Dagens planer är att träna, plugga matte och åka en sväng till stan för att köpa bebiskläder. Jag har för övrigt skrivit klart alla tidsinställda inlägg nu, *pust*.. Det kommer att komma ut 5 inlägg om dagen under de veckor jag inte kommer att kunna blogga. Bra va? Vi hörs senare, hoppas att ni alla mår jättebra och är lika lyckliga som jag! XOXO.

Gillar

Kommentarer