PROS & CONS

Jag har haft min blogg i snart fyra år (?!) och det är helt sjukt. Jag tycker att jag har utvecklats sjukt mycket och bloggen har självklart blivit större. Jag har blivit bättre på att blogga, skriva och fota och bloggen har blivit mitt största intresse. I detta inlägget tänkte jag lista några för-och nackdelar med att ha en blogg.
+ Det är så himla roligt, och jag älskar verkligen min lilla blogg!! - Det är tidskrävande och om man vill få en stor blogg så får man jobba hårt med det. Men det är jag beredd att göra!

+ Jag når ut till männsikor och kan hjälpa dem på olika sätt. Det är så fint och får mig verkligen att känna mig behövd! - Eleka kommentarer, det är självklart en stor nackdel. Dock får jag inga elaka/hatkommenterer längre och det är väldigt positivt! Antar att de som skrev kommentarerna växte upp tillslut ;) + Det är ett bra sätt att skriva av sig på och det är så kul att få dela med mig av alla mina tankar, funderingar och ideér. Extra kul är det såklart när jag får positiv feedback!

- Folk som antar att inlägg är riktade mot dem eller handlar om dem. Det är så kul att vissa personer verkar tro att världen kretsar kring dem, hehe.. + Er, ni, mina bloggläsare. Ni är inte världens största skara men fy vad fina ni är!! Blir alltid så himla glad av era kommentarer och ni hjälper mig lika mycket som jag hjälper er. Ni är guld värda!!

Gillar