PTO - PRIVATE TRAINING ONLINE

Hej på er, mina fina! Eftersom att jag själv skriver mycket om träning här och har hittat ett bra sätt att nå mina mål på, samt bli inspirerad till att kämpa vidare med träningen, så tycker jag att det är viktigt att uppmuntra nya sätt att "träna" på. För jag vet att alla inte har det lika lätt att hitta en träningsform som passar dem, sedan hålla igång träningen. Därför har jag, i ett roligt samarbete tillsammans med PTO (privatetrainingonline.se) idag tänkt att tipsa er om hur du kan nå dina träningsmål - genom att skaffa en PT online!
PTO arbetar via nätet med personlig träning vilket innefattar kost-och träningsupplägg som är skräddarsydda just efter dig och dina mål, precis som vilken PT som helst. Hemsidan uppdateras regelbundet med tränings-och kosttips, styrkeövningar och mycket mer. PTO ger dig tillgång till många olika övningar, program och upplägg som hjälper dig att nå de mål som du vill. Till varje övning finns en videoinstruktion så att du ska vara säker på att du utför övningen rätt. Du får tillgång till din egen PT som är kontaktbar från 9-17 via mejl eller chatten, som du hittar via PTO's egna app.

Kostnaden är ungefär 500 kronor per månad (men kan självklart bli både billigare och dyrare beroende på vad du vill beställa, du kan prova PT-online från 195 kronor/månad), vilket jag kan tycka är rimligt då en PT här där jag bor tar ungefär 300-400 kronor för ett pass.
På hemsidan kan du även köpa träningsartiklar, kosttillskott, proteiner och snygga träningskläder! Så jag råder er verkligen till att klicka er in på Privatetrainingonline.se
, oavsett om ni vill registera er till att få en Online PT, klicka hem en massa fina träningstillbehör eller helt enkelt läsa mer om denna tjänst. Happy training, mina lovies!

Gillar

Kommentarer