PURPOSETOUR 2016

Aaaand I'm alive, eller ja - nästan i alla fall, om man räknar bort min fruktansvärda huvudvärk. HEJ (!!) på er mina fina, som jag har saknat att uppdatera er under de tre senaste dagarna! Som ni vet så har jag varit i Stockholm och haft the time of my life. Det har verkligen varit tre perfekta dagar och igårkväll när vi anlände i Nässjö hämtade vi upp Selma på hemvägen. Hon sov här inatt och åkte precis hem. Det var så skönt att få catcha upp med henne nu när hon väl är här, eftersom att hon bor i Skåne.

Jag tänker såhär - i detta inlägget kommer jag skriva om den första dagen i Stockholm, och om hela den fantastiska konserten. I ett annat inlägg kommer jag alltså skriva om dag 2 och 3, och i ett sista inlägg blir det en haul tror jag. Så vi sätter igång..

Stockholm dag 1:


Vid halv tolv (11:30) i torsdag satt jag, mamma, syrran och mormor på tåget mot Stockholm. Resan upp tog tre timmar och vi hade förberett oss med fika, bra böcker och podcasts. Resan gick jättebra och tiden bara flög iväg. När tåget rullade in mot Centralen var det första vi såg en svart buss som åkte förbi. Och på den stod det "Beat The Street". Jag fick panik och började gråta som en bebis haha, för det var en av Justins bussar.
Väl framme i Stockholm tog vi en taxi till Globen där vi skulle bo. Vi bodde alltså på Quality Hotel Globen, och herregud vad fint det var! Blev verkligen positivt överraskad. På hotellet bodde bland annat Justins förband Mic Lowry. Vi åkte hiss tillsammans med vakten (?) som tog hand om dem under deras vistelse på Globen, men tyvärr fick vi inte följa med till deras rum, haha.Kolla utsikten från rummet, så fint. Har blivit helt kär i Stockholm <3
När vi hade packat upp shoppade vi lite innan vi käkade på O'learys som låg bredvid hotellet. Sedan gick vi tillbaka till rummet, bytte om och fräschade upp sminket - och helt plötsligt var det dags att gå till konsterten.

Innan vi gick in i Tele2 Arena köpte jag en ursnygg tröja, som ni ser på bilden ovan. "My mama don't like you.." Och sminket höll sig inte fint speciellt länge eftersom att jag grät ca hela tiden, haha.Konserten drog igång med två förvånansvärt bra förband, Mic Lowry och The Knocks. Runt halv nio (konstigt nog en kvart tidigare än utsatt tid..) så slocknade arenan och till låten Where Are Ü Now kom Justin ned från taket i en glaskub. Jag svimmade. Det svartade för ögonen, knäna vek sig och jag skrekgrät av ren lycka tills jag fick världens hostattack. Jag tror att jag missade de 5 första minuterna av konserten för att jag grät så mycket att jag inte ens kunde stå upp. För där framme på scenen stod alltså min lifesaver, min största idol och killen jag varit besatt av sedan 2010. Det var helt ofattbart, och det går inte beskriva den totala lyckan.

Konserten var riktigt bra och jag älskade varenda minut av den. Scenshowen var fantastisk, hans dansare är gudomligt bra och Justin själv är så sinnessjukt talangfull. Och det var så synd att han inte orkade visa hur duktig han är egentligen. I vissa stunder tyckte jag så jävla synd om honom, för det syntes att han kanske inte egentligen ville stå på scen. Det sägs att han var sjuk och krasslig, och det märktes verkligen. Han sjöng knappt live då han hade playback på varenda låt och han såg ganska uttråkad ut. Jag som var på hans första konstert här i Sverige (2013) vet ju hur fantastiskt duktig han egentligen är..

Men trots det, trots att han i vissa stunder bara stod och kollade tomt rakt ut i publikhavet, så fick han oss alla att fullständigt koka över av kärlek där inne. Det var en sån sjuk stämning i publiken och det är så häftigt att 40 000 pers alla kan ha en sak gemensamt - nämligen en enorm kärlek till Justin.

Konserten var så fantastiskt bra och jag har sån enorm respekt för honom. Att stå där även när man är sjuk och även mår psykiskt dåligt som han uppenbarligen gör.. När han väl tog i och sjöng ordentligt så trollband han hela publiken. Han dansar ju även riiiiiktigt bra och är så vacker att det gör ont att titta på honom. När han skrattade, log och tog av sig tröjan (hehe) så fullkomligt exploderade publiken och det var så fint att se. Han är så obeskrivligt vacker och han hade så fina små tal innan exempelvis "Purpose" och "Life Is Worth Living". När han sjöng den sistnämnda låten grät jag så mycket att min syster var tvungen att hålla i mig. Det är verkligen en låt som har en sån sjuk betydelse för mig, han har verkligen räddat mig med den. Och när han sa "who wants to be my baby?" (och ja, ni kan ju gissa vilken låt han sjöng) så brast det också - för HERREGUD vilken nostalgi!!

Konserten var verkligen 10/10, den delar förstaplats med Håkan-konserten, och det kanske låter konstigt men det beror bara på att det var Justin. Och att jag älskar honom så fruktansvärt mycket. Om en annan artist hade uppträtt lika dant hade jag nog velat ha pengarna tillbaka. Men Justin kan verkligen bara stå rakt upp och ned på scen och ändå få mitt hjärta att explodera. Och det var det som gjorde hela upplevelsen, att jag älskar honom så att jag nästan går sönder. Det så svårt att förklara för de som själva inte känt så för en artist innan!

Efter konsterten kunde jag knappt tro att det verkligen hade hänt. Allt kändes som en fantastisk dröm. Jag och min syster gick tillbaka till hotellet där mamma och mormor väntade på oss. Vi somnade snabbt och sov gott hela natten, vi var helt förstörda efter att ha skrikit, gråtit, dansat och hoppat i tre timmar. Världens bästa kväll, och jag är så innerligt tacksam över att jag fick spendera den med min diamant till syster. Hon var finare än Justin <3 Alla bilder från konserten av tagna av min syster, för själv skakade jag så mycket att jag knappt kunde hålla i mobilen.

Gillar

Kommentarer