/ Queen E

INLÄGGET ÄR KOPIERAT FRÅN EMMY WINTHERS BLOGG.
Jag är ganska trött på att män hyllas för självklara saker. Jag är ganska trött på att män förväntar sig ett litet jävla diplom varje gång de talar gott om feminism och jag är otroligt trött på kvinnor som är redo att skriva dessa diplom åt dem.

”Jag älskar män som tar sitt ansvar och står upp för andra människor rättigheter”
Låt mig rätta: Jag uppskattar människor som tar ansvar, står upp för alla människors rättigheter oavsett kön eller bakgrund. VILKET ÄR EN SJÄLVKLARHET om du inte bor under en sten i Kiruna.

”Jag älskar män som behandlar sin partner på ett bra sätt”
NAW, är han inte otrogen mot dig? uppskattar han dig? är han snäll och gullig? Jag vet inte hur det är med er, men när jag är i ett förhållande så brukar jag inte vara olojal, otrogen och oskön. Jag brukar däremot behandla min partner med respekt och kärlek, som typ varenda normal människa gör som är i ett förhållande.

”Jag älskar män som kan be om ursäkt och ta kritik”
Wow grattis, du är inte en egenkär liten idiot som faktiskt kan backa ett steg bakåt, svälja din stolthet och be om ursäkt för din handling som eventuellt sårat någon. DAH!

”Jag älskar män som förstår ett nej”
Jag tänker inte hylla män som förstår ett nej, det är tre små jävla bokstäver. MIN HUND förstår ett nej.

”Jag älskar män som vågar kalla sin feminister”
Jag älskar män som inte tigger om bekräftelse för att de kallar sig feminister, då feminism är en självklarhet.

”Jag älskar män som inte utnyttjar sin makt”
Män sitter fortfarande på en större maktposition än dig, jag tänker inte hylla män som kliver åt sidan. Ni skulle ha klivit åt sidan för flera år sedan.

”Jag älskar män som tar sitt ansvar som pappa”
Om vi ska ha ett barn tillsammans så har du lika mycket ansvar som mig att uppfostra. Du har 50 procent av rollen, du har 50 procent av ansvaret, så som detta barn har 50 procent av dina gener. Om det är någon som ska hyllas så är det kvinnan. Kvinnan bär ungen i 9 månader, kvinnan föder och ammar. Vad gör mannen? Vart är kvinnans handskrivna diplom?

Det finns några fler på lista men det är så jävla irrelevant att jag inte ens tänker nämna dem. Sluta HYLLA män.

Gillar

Kommentarer