QUESTION / ANSWER

Q: Är du nöjd med ditt sommarlov? A: Ja, extremt nöjd. Jag känner mig utvilad och redo för hösten och allt som hör till. Dock känns det som att dessa veckor har gått hur snabbt som helst. Men det beror väl på att jag har jobbat, haha.

Q: Vad har varit det bästa med sommarlovet? A: Utan tvekan - Emmaboda. Det bästa med sommaren och det bästa med hela året. <3

Q: Dina tre favoritminnen från sommaren?
A: Emmaboda, mina födelsedagsfiranden och trippen till Båstad.

Q: Vilken låt kommer påminna dig mest om sommaren 2016?
A: Shoreline (Fanny vet <333)

Q: Hur har det varit att jobba?
A: Det har varit extremt jobbigt, lärorikt och ett rejält test för tålamodet. Jag har haft det roligt och som sagt lärt mig väldigt mycket. Speciellt vikten av att hålla humöret uppe när alla andra är negativa och tjuriga..

Q: Hur gör du med pengarna du tjänar från jobbet?
A: Jag har inte fått min lön än, men jag planerar att spara allt. Har lite saker som jag måste spara till, exempelvis utlandsresa och körkort..

Q: Sommarens bästa köp? A: Håkan Hellström biljetten <3

Q: Har du förändrats över sommaren? Isåfall hur? A: Hmm.. Jag tycker nog att jag har blivit mer självständig på många plan. Innan tyckte jag exempelvis att det var jobbigt att resa själv, men nu tycker jag bara att det är skönt. Jag känner mig som en viktig business woman när jag reser själv, haha. Sedan har jag ju blivit väldigt duktig på att städa, i och med jobbet.

Q: Dina tankar kring skolstarten? A: Jag tycker att det ska bli väldigt skönt att komma tillbaka till alla rutiner. Sedan har jag ju inga större problem med varken skolan eller att plugga, så det ska bli helt okej. Jag får ju hänga med mina fina tjejer varje dag så det kommer bli kul!

Gillar

Kommentarer