Redan måndag igen

Börjar veckan med denna underbara bild från i fredags. Jag och min faster efter några drinkar, när vi skulle fota solnedgången i hamnen. Ni ser ju själva hur resultatet blev haha.. Sliten, men med underbara minnen från helgen välkomnar jag måndagen och den sista hela jobbveckan innan semester!!

Mina planer inför vecka 28 ser ut som följande:

MÅNDAG:
Just nu är jag på jobbet. Gick upp runt 07 och var på plats vid 08. Jobbar ett dagspass och sedan ska jag hem till mamma & pappa en sväng. På kvällen ska jag träna och tvätta.

TISDAG:
En ledig förmiddag som kommer innefatta träning och ännu mer tvätt haha. Sedan är det dags att jobba dygn, går på vid 16.

ONSDAG:
Slutar 16 och ska sedan hem för att träna och städa lägenheten. På kvällen kommer kanske pappa och fixar med katternas nya klösträd!

TORSDAG:
En lugn, ledig förmiddag. Vill hinna med en tur till gymmet innan jag ska jobba nattpass.

FREDAG:
Vid 08 tar jag helg och har inga planer alls för fredagen. Bara ta det lugnt!

LÖRDAG:
Då är det dags för födelsedagsfirande, för min kusin har fyllt 7!! Ska bli så mysigt!

SÖNDAG:
Veckan avslutas med familjen. Vi ska ut och äta tillsammans med familjevänner som jag inte träffat på cirka 2 år. Ska bli väldigt roligt!

Vad ska ni hitta på i veckan?

Gillar

Kommentarer

Adam,
Jag kikade precis igenom din blogg och gillade den väldigt mycket! Om du vill göra ett samarbete med våra väskor från Gaston Luga så maila mig på adam@gastonluga.com
www.gastonluga.com