Redo för en ny vecka

I skrivande stund ligger jag i soffan och ser på film tillsammans med mamma och pappa. Vi har precis ätit kvällsmat och snart ska jag sova. Jag har haft en otroligt bra dag, trots att den mestadels ägnats åt städning. Jag har även hunnit med att plugga lite spanska, så jag är redo för de nationella proven imorgon. Det blir hårdkörning nu sista veckan innan lovet. Mina planer inför vecka 14 hittar ni nedan!

Måndag: Imorgon blir det en tidig morgon och hela skoldagen ägnas åt nationella prov i spanska. Som tur är så tror jag att jag slutar redan vid 12. Efter skolan ska jag träna löpning och ben!

Tisdag: Tisdagen blir en lååång dag. Min första lektion drar igång vid 08:15 och jag slutar skolan runt 14:30. Direkt efter skolan ska jag till gymmet och träna tricep, axlar och mage. Efter träningen väntar plugg och jobb. Jag jobbar till onsdag morgon och det ska bli såå kul!!

Onsdag: På onsdag vaknar jag upp på jobbet och ska skicka B till skolan. Själv har jag sovmorgon och åker inte förrän två timmar efter henne, så jag funderar på att träna lite på morgonen. I skolan har jag tre lektioner och efteråt ska jag träna. Det blir nog bröst och bicep!

Torsdag:
Torsdagen blir förhoppningsvis som mina torsdagar brukar bli. Dagen börjar med privatjuridik där jag ska försöka få färdigt en inlämningsuppgift. Under håltimmen ska jag träna ben och efter skolan blir det nog ett konditionspass, följt av plugg.

Fredag: På fredag är det sovmorgon och två lektioner innan skoldagen avslutas med ett ryggpass. Sedan är det ÄNTLIGEN påsklov!! Det ska bli så skönt med en vecka off från skolan. Jag har inga planer alls inför lovet och det är såå skönt!

Vad har ni för planer inför den kommande veckan? <3

Gillar

Kommentarer

Sararittri
Sararittri,
Vad fin du är!<3 Hoppas du får en bra vecka, kram!
nouw.com/sararittri