SEPT IS OVER

Jag kan inte fatta att september redan är över! Ännu en månad av 2016 är förbi och herregud så fort detta året har gått. September har varit en himla fin månad som har bjudit på mycket skratt, härliga tjejkvällar, födelsedagsfiranden, massa shopping och så har jag äntligen kommit tillbaka till träningen och alla rutiner där.
Jag har även börjat intressera mig mer för den vegetariska kosten, gosat med min lilla Neah, blivit beroende av Kim K's spel, bakat och lagat en hel del mat, och mått som en prinsessa. I skolan har allt rullat på och det enda som jag har svårt för är matten. Men det är bara att kämpa på!

September avslutades helt perfekt med en girls-weekend i Stockholm med massa mys tillsammans med mamma, mormor och syrran. Och så fick jag se min underbara, fantastiska hjälte Justin. Som ni säkert förstår, så går det inte ens att beskriva lyckan. Jag är så extremt jävla lyckligt lottad. Finaste September, tack för alla oförglömliga minnen. Nu går vi in i Oktober och hösten börjar på riktigt!!

Gillar

Kommentarer