sjukling

Godnatt sötnosar. Nu ligger jag nedbäddad i sängen och ska alldeles strax försöka sova. Min tisdag har inte riktigt gått enligt planerna, men det har ändå varit en bra dag.

Dagen började med sovmorgon och en rolig bussresa in till skolan tillsammans med framtida arbetskollegor, hehe. Tyvärr kunde jag bara vara med på en lektion i skolan innan jag blev upphämtad av mormor. Som sagt så kunde jag få biverkningar av sprutan två dagar efteråt och det fick jag verkligen idag. Yrsel, illamående och väldig smärta. Så jag åkte hem till mormor och morfar. Där åt jag mat, pluggade en hel del och sov. Jag hann i alla fall ikapp med allt som jag låg efter med, plus lite till. Så det känns verkligen underbart!

Jag åkte hem från stan tillsammans med pappa vid fyra. När jag kom hem hälsade jag på hos farmor en snabbis och gick jag en sväng med mamma. Sedan träffade jag några fina kompisar och vi åkte bil, lyssnade på bra musik och hade det såå trevligt, som alltid <3 Jag kom hem vid halv åtta och då serverades köttbullar och potatismos. Nu har jag precis gjort mig iordning för att sova och har bäddat ned mig i sängen. Förhoppningsvis kan jag gå till skolan imorgon.. Vi hörs, loveu all!

Gillar

Kommentarer