Skaffat hudvårdsrutin

Innehåller affiliate-länkar

Hör och häpna - under mina nästan 20 år här på jorden så har jag aldrig haft en riktigt hudvårdsrutin! Aldrig en som fungerat bra och hållit i längden. Så det var faktiskt ett av mina nyårslöften för i år, att skaffa mig en hudvårdsrutin.

Min hy är väldigt basic och ”tråkig”. Aldrig haft problem med acne eller finnar, är varken speciellt torr eller glansig.. Ja ni hör ju, rätt tråkig. Blir torr om vintern och får ibland finnar. Och detta (i kombination med att jag är väldigt lat) har alltså fått mig att tro att jag inte behöver ta hand om min hy? Men nu såhär fem månader in i 2019 kan jag stolt presentera min hudvårdsrutin!!

Jag kör samma sak morgon och kväll, för enkelhetens skull. Börjar med att tvätta ansiktet med Aco Deep Cleansing tvättgel. Blir lite som mousse i ansiktet och sköljs av med ljummet vatten. Smidigt!

Efteråt tar jag en toner från Aco på en bomullspad, för att rengöra porer mer på djupet. Den använder jag främst på näsan och hakan. Behövs inte sköljas av.

Sist tar jag en Aco dagkräm i hela ansiktet. Använder den både morgon och kväll. Den är nyinköpt och fungerar superbra hittills! Innan använde jag faktiskt kokosolja och det fungerade också jättebra, men den tog slut och jag kände för att testa något nytt. Så här har ni min hudvårdsrutin, dela gärna med er av er egna!

Inlägget innehåller affiliatelänkar.

Gillar