Skippade skolan för att..

Heyyyy you guys. I skrivande stund ligger jag i sängen på jobbet och har precis blivit klar med en inlämning. Så himla skönt!! Planerar att bli klar med den sista imorgon och sedan är det bara en kort föreläsning på torsdag kvar innan jag tar välförtjänt ledighet. Har lovat mig själv att inte göra något skolrelaterat förrän den 28 december i alla fall.

På tal om skola.. Det orkade jag absolut inte med idag haha. Så istället tog jag sovmorgon till 09, pluggade framför julkalendern och gick sedan en riktigt lång promenad. Handlade de sista julklapparna på hemvägen och när jag kom hem slog jag in allt. Så skönt att ha det färdigt och jag är så himla nöjd över vad jag ger bort i år! Mycket bra prioriterat tycker jag, var en kort skoldag och det är himla mycket skönare att plugga hemifrån.


Sedan har jag jobbat från 15.30. Tiden har gått så himla snabbt och plötsligt var tisdagen över också. 2 dagar kvar till ledighet och en vecka kvar till julafton. Åh hörni, så härligt!! Går ju inte låta bli att älska livet just nu, trots plugg haha.

Gillar

Kommentarer