SLÖSÖNDAG

Underbara slö-söndag. Idag har jag legat i sängen exakt hela dagen, och ska snart lägga mig igen. Jag och mamma har kollat på film och ätit god mat. Nu ska jag duscha en snabbis, äta kvällsmat och lägga fram kläder inför morgondagen. Sedan är redo inför en ny vecka som kommer innehålla mycket plugg och ännu mer jobb. Såhär kommer min vecka att se ut på ett ungefär:
Måndag: Tidig morgon och kort skolag följt av matteplugg tillsammans med henne jag pluggade med sist. Sedan blir det mat och mys hos mormor och morfar. På kvällen står dansträning och ännu mer matteplugg på schemat.

Tisdag: På tisdag har jag matteprov och efter skolan ska jag jobba. Förhoppningsvis hinner jag med den tidiga bussen hem så att jag hinner träna innan jag måste dra till jobbet. Jag jobbar till onsdag morgon. Onsdag: Sovmorgon (eller ja, jag jobbar ju så min klocka ringer vid 05:50. Men med sovmorgon menar jag att jag kan ta den sena bussen in till skolan), lång skoldag, plugg och träning efter skolan. Torsdag: En kort skoldag följt av träning och senare på kvällen ska jag jobba. Jobbar till fredag morgon men ska försöka hinna med att plugga ändå. Fredag: På fredag ska en engelsk bokrecension vara inlämnad och så har jag prov i idrott. På kvällen blir det troligtvis tjejmys <3 Lördag & söndag: Och guess what.. På lördag jobbar jag, heela dagen. Från 09:30 på lördag och 24 timmar framåt. Så på söndag blir det bara vila. Som sagt - det blir mycket jobb i veckan!
Låter som en bra vecka i mina öron. Har mycket prov och inlämningar nu i oktober, men som tur är så är det "bara" fyra skolveckor kvar innan lite välbehövlig ledighet. Jag hoppas att ni alla mår bra, för det gör jag! XOXO.

Gillar

Kommentarer