Slutade andas under operationen

Lever. Har haft en riktig pissdag. Inte fått dricka eller äta, varit nervös och tillslut opererats. Nu minns jag som tur är inget av detta, men idag hade vidgat mer än någonsin, 2 hela centimeter!! Detta resulterade i extrem smärta och då hade jag vaknat på operationsbordet. Efter att jag vaknade fick de ge mig mer lugnande vilket resulterade i att jag slutade andas. Som tur är löste det sig och jag vaknade upp till både positiva och mindre roliga nyheter..

Det positiva är att inflammationen som jag hade för ett år sedan är borta!! Så skönt att medicinen hjälper! Dock är det negativa att sjukhuset i Eksjö inte kan hjälpa mig mer.. De har gjort allt de kan och det är tyvärr inte tillräckligt för att säkerställa mitt bästa möjliga mående i framtiden. Så de ska skriva en remiss till Stockholm där jag kanske får göra en ”omkonstruering” av min matstrupe. Inget är klart än men det känns extremt läskigt. Dock tror läkarna att en sådan OP hade varit en bra långsiktigt lösning..

Nu mår jag i alla fall skit. Har så jävla ont och är otroligt trött. Vi hörs <3

Gillar

Kommentarer

elinm
elinm,
Men oj, vad läskigt att du vaknade och sedan slutade andas! Hoppas verkligen du kryar på dig snabbt och att allt går bra i Stockholm sen <3
nouw.com/elinm
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229