snabbupdate

Hejsan hörni, har ni haft en bra dag? Jag har precis kommit hem från skolan. Min dag har varit helt okej och jag mår bra, tänker lite för mycket vilket stundvis gör mig otroligt ledsen - men jag mår ändå bra. Två superbra saker som händer i veckan är att min faster kommer hem imorgon och jag får nog en liten kusin ikväll/imorgon!

Skolan var inte speciellt intressant så istället tänke jag skriva lite om gårdagen! Jag hade endast 2 lektioner, som ni vet, så skolan var inte alls ansträngande. Jag hann med mycket plugg hemma hos mormor och morfar innan träningen, och träningen var helt underbar! Första koreografin sitter perfekt nu och dansen är så himla snygg, och igår började vi med en ny koreografi och en ny dansstil - feminine vibe! Vi dansar till Beyonce's "Partition" och koreografin är så jäkla grym. Som ni vet så är feminine vibe min favoritdansstil.

Weeeell, nu ska jag äta upp mitt mellanmål och kolla klart på ett avsnitt av Gossip Girl (jag har faktiskt kollat klart på en hel säsong!) sedan bär det av till gymmet! Ska även hämta mina nya träningskläder, dock är det ju julklappar ;) XOXO.

Gillar

Kommentarer