SOLIGA BÅSTAD

Hej lovies! Vi har det så himla bra här nere att jag helt glömmer av bloggen. Igår hade vi världens mysigaste kväll då vi badade jacuzzi, kollade på Beck, åt god mat och underbar efterrätt. Kolla in tårtan bara!! Jag somnade vid ett igår och vaknade idag vid åtta.

Jag började morgonen med att läsa bok ute på altanen i solen och när alla andra vaknade åt vi en rejäl frukost tillsamanns. Sedan fixade vi iordning oss och cyklade ned mot stan!

Nere på stan strosade vi runt och kollade på snygga båtar, shoppade och fikade. Jag fick med mig två Morris-tröjor hem och den nya Harry Potter boken som kom ut typ igår (?!) Boken är på engelska så det är verkligen något att bita i.. Nu ligger jag dödstrött i soffan efter att ha cyklat sammanlagt en mil. Ikväll väntas bubbelbad, god mat och en hel del läsning. Jag har fotat mycket men glömde tyvärr att ta med sladden som jag för över bilder (från kameran till datorn) med, så alla bilder kommer när jag är hemma igen. Nåja, vi hörs senare. Hoppas att ni förstår varför uppdateringen inte är på topp! XOXO.

Gillar

Kommentarer