Söndag genom kameran

08.45

Frasse hängde med mig in i duschen när jag, nyvaken och svintrött, gjorde ett tappert försök till att tvätta bort gårdagens smink och vakna till liv. Skrev igår att det skulle bli en lugn kväll, men efter en långpromenad med katterna blev vi inbjudna till ett väldigt spontant födelsedagsfirande hos vår kompis som fyllde år igår. Supertrevligt!! Blev lite alkohol och gott att äta, lekar och massa skratt. Dock somnade vi runt 03 vilket kändes idag när klockan ringde..

11.00

Vid 09.30 började jag jobba. Eller jag går bredvid och testjobbar idag på mitt nya jobb! Halva jobbdagen spenderades i sporthallen med att kolla på basket. Har typ aldrig gjort det innan och blev förvånad över hur engagerad och känslomässigt involverad jag blev haha.. Kul var det i allafall och kan absolut tänka mig att gå på basket igen på fritiden.

16.05

Äntligen hemma hos kissarna och J efter en rolig jobbdag. Svintrött, hungrig och allmänt låg. Hade bara ätit två mackor och juice under hela dagen.. Det, kombinerat med lite sömn och jobb blir inget bra haha.. Kom dessutom inte med på passet jag ville kört idag så blev ledsen haha. StabilT!

16:14

Ljus: tända
Mjukiskläder:
Pizza: beställt
Mysmode: on

Ska ligga i soffan exakt hela kvällen. Ooom jag inte får ett infall och drar till gymmet när jag smält maten. J ska jobba och det är skittråkigt haha, så får försöka underhålla mig med annat tills han kommer hem inatt. En bra söndag i alla fall och jag är taggad för en ny vecka!

Gillar

Kommentarer