Söndags-listan

Dagens humör:
Glad och lycklig. Tacksam över min fina familj, underbara vänner och älskade pojkvän. Har haft en helg i världsklass och är så nöjd!!

Dagens mående:
Trött, lite bakis kanske? Träningsvärk i exakt hela kroppen men är samtidigt pigg!

Dagens tanke:
Jag har blivit besatt (ja, BESATT) av tortillabröd med färsk vitlök, tomat, ruccola och fetaost.. Har insett det nu, att jag är besatt.

Dagens vill ha:
Jag vill ha motivation till att plugga hehe.

Dagens bästa:
Att vakna upp hos Molly, sedan få umgås med mina föräldrar och avsluta kvällen hemma med J. Det bästa av alla världar!!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Lördag <3

Idag har vi haft en otroligt mysig lördag. Började med läsning och mys i soffan. Städade lite i lägenheten och handlade frukost.

Sedan koppel-tränade vi katterna!! Vi vill kunna gå ut med dem för att de inte ska bli uttråkade och understimulerade. Det gick jättebra och de är så himla duktiga, mina små älsklingar!!

Sedan kom några andra älsklingar på besök över en fika. Nämligen.....

Min farmor, faster och mina kusiner!! Så himla mysigt, trots att Ebbe var rädd för katterna haha. Alltid lika kul att träffa dem!

De stannade här till 15 och när de åkte tog jag en powenap, läste lite i en ny bok och sedan lagade vi mat. Idag blev det entrecote med klyftpotatis och ädelostsås. Det har vi precis avnjutit framför Shutter Island. Som det ser ut just nu blir det soffläge resten av kvällen. Mys!!

Gillar

Kommentarer

Instagram vannalovisaInstagram vannalovisaInstagram vannalovisaInstagram vannalovisaInstagram vannalovisaInstagram vannalovisa