SPÖK-KVÄLL

Hola gänget, jag har precis kommit hem från Fanny och ligger nu raklång i sängen. Trots att vi knappt gjort annat än att sova idag så är jag verkligen trött. Det verkar som att denna förkyldning aldrig kommer bli bättre, men den har i alla fall inte hindrat mig från att ha världens myskväll med mina fina tjejer.

Jag och Hannah kom till Fanny runt klockan fem igår. Först catchade vi bara upp och snackade om Emmaboda, skrattade och hade det så mysigt. Senare på kvällen gick vi till ICA för att handla lite gott inför kvällen. Vi fick med oss en hel del: Schnitzel, pommes, bea, mozarellasticks, vitlöksbröd, vattenmelon, popcorn och choklad.. Helt underbart gott var det!
På kvällen kollade vi på olika skräckklipp på youtube och sedan åkte vi ut på en liten spökrunda tillsammans med Fannys syster. Vi åkte och besökte på en gravplats som ligger ute på en äng och det var faktsikt lite läskigt. Vi somnade runt tre och idag har vi bara haft det supermysigt. Vi låg i sängen till typ tolv och kollade film och youtube. Jag älskar mina fina tjejer så himla mycket och jag kommer sakna dem nu när jag åker till Öland..

Nu hade jag bara tänkt att vila. Jag vill så gärna träna men det går ju inte för sig när man är förkyld och har ont i halsen. Jag har inga planer inför kvällen, jag ska nog bara mysa, läsa och packa inför morgondagen. På återseende, XO!

Gillar

Kommentarer