SPONTANARE

Goddag hörni! När jag uppdaterade er sist låg jag ute i solen och lyssnade på podcast. Sedan dess har det hänt en hel del. Jag hade en lugn lördagförmiddag och på kvällen drog jag, Elin och Emmie en spontanare in till Vetlanda där det var några artister som spelade. Vi mötte upp med några killar, de jag umgicks med i fredags, och hade en riktigt rolig kväll.

Vi hade en sån sjukt rolig kväll, trots att vi inte såg några artister haha. Vi var inne i stan fram till 00-tiden, och sedan gick vi i samlad trupp till McDonalds innan vi gick hem till en av killarna, där vi skulle sova. Med fem personer i samma rum blev det inte mycket sömn, jag tror vi somnade runt 04 och vaknade igen vid 07. Emmie och Elin åkte hem tidigt medan jag stannade kvar och blev bjuden på frukost innan jag fick skjuts hem. Det blev en riktigt rolig och lyckad kväll/natt, vilka otroligt fantastiska vänner jag har! <3

Nu har jag bara powernapat, jag ska snart äta lite och sedan ska jag städa rummet samt fixa inför veckan. Jag hoppas att ni alla mår bra, kommentera gärna förslag på vad ni vill läsa om!

Gillar

Kommentarer