STHLM

Stockholm dag 2:
I fredags åt vi god hotellfrukost på Globen, packade ihop oss, checkade ut och tog taxi ned till Skeppsholmen där vi bodde på ett annat hotell. Hela dagen gick till shopping och sevärdheter. I fredags gick vi mest i "vanliga" affärer, alltså sådana som vi även har här hemma, exempelvis H&M, Gina osv.. Vi hade det så himla mysigt!
Vi gick bland annat genom Gamla Stan och hittade världens coolaste affär..
En science fiction affär där de sålde Harry Potter saker!! Exempelvis trollstavar och Voldermorts Horrokruxring! Jag blev helt salig, haha..
Vi åt jättegod mat på en italiensk resturang. Mormor tog en jättefräsch pizza och jag åt en Spagetti Carbonara, som var hur god som helst. Mamma och syrran tog i vanlig ordning en Ceasarsallad, haha.

Vi strosade runt på Stockholms gator hela dagen och på kvällen bestämde vi oss för att gå på bio. Jag valde att vi skulle se premiären av Tim Burtons nya "Miss Peregrines hem för besynnerliga barn". Det var faktiskt riktigt bra, lite Harry-Pottter-feeling över hela filmen!
När filmen var slut fick vi runt och letade efter en resturang. Under vårt letande gick vi vilse men det gjorde att vi fick se mer av Stockholm. Exempelvis gick vi runt på Stureplan. Där fanns det ont om plats på restutanger, men många snygga killar. Tillslut hittade vi dock en nattklubb att äta på, haha. Maten var supergod, jag tog köttbullar och potatispuré. Nästan köttbullar på Riche ;) Efter maten gick vi tillbaka till hotellet och vi somnade någon gång runt tolv. Stockholm dag 3:
Igår vaknade vi ganska tidigt och åt ännu en god hotellfrukost. Vid elva var vi utcheckade från hotellet och påväg ned mot Drottninggatan. Såhär fint var det i Stockholm igår!
Vi shoppade hela dagen och gick i en massa affärer. Igår fokuserade vi mest på att gå i affärer som inte riktigt finns här hemma. Exempelvis Burberry, Ralph Lauren, Hollister, Zara Home (osv i det oändliga). Det fanns så himla mycket snygga kläder (och snygga människor) att kolla på, heh! Det var hur mysigt som helst, verkligen. Jag älskar ju att shoppa och strosa omkring på stan. Vi tror även att vi såg Justins dansare, men tyvärr inte Justin (TROTS ATT HAN VAR DÄR SAMTIDIGT SOM OSS!!)
Vi fikade lite på Espresso House och så åt vi på Jensens innan vi tog tåget hem vid klockan fem. Jag vet inte riktigt vad mer jag ska skriva, vi shoppade helt enkelt heeela dagen och sedan åkte vi hem, haha!
Jag har verkligen haft det helt perfekt i Stockholm och jag ääär så kääär i den staden! Kan verkligen tänka mig att flytta dit i framtiden. Tusen tack till min fina familj som var med och gjorde resan oförglömlig. Ni är guld!

Gillar

Kommentarer