STIL-TAGEN

Jag trivs bäst att gå klädd i… Kostymbyxor (mamma har precis köpt två par, varav de ena passar mig PERFEKT, hehe). Sedan trivs jag bäst i min Holliesjacka och mina Bulls. ÅH!

I högstadiet såg jag ut som… I 7-8an hade jag väl egentligen ingen stil alls. Det var med jeans, linne och en kofta till skolan. Jag brydde mig inte så mycket om vad jag hade på mig! I nian gick jag mest i mjukisbyxor och en hoodie, men det varierade på grund utav hur jag mådde och ibland orkade jag självklart klä upp mig mer.

Men nu har jag hittat min stil och den är… Väldigt enkelt och basic, skulle jag säga. Jag tycker om jordnära färger och trivs bäst i ett par jeans, en vit t-shirt och snygga accesoarer i form av armband, solbrillor, hattar och halsdukar. Jag älskar kappor och trenchcoats också, som ni kanske har märkt. Äger en beige tunn trenchcoat och en svart kappa och ska definitivt köpa fler!

Något jag aldrig skulle sätta på mig är.. Magtröjor. Om jag skulle ha det måste den vara täckande på andra ställen och med ett par höga byxor eller högmidjad kjol till.

Det snyggaste plagget på en man tycker jag är… SKJORTAAA, haaallå? Skojta, ljusa jeans och ett par sneakers. Gärna med en skinnjacka till och ett par solbrillor. Mums! Sommarfeelings, haha.

Och på en kvinna*… Kostymbyxor med ett snyggt linne, högklackat och en boybag!

I din garderob är favoriterna... Mina Freddy-byxor, mina Odd Molly tröjor, min Holliesjacka och mina Johnny Bulls samt mina Air Max. Vill verkligen införskaffa mig en snygg liten "chic" väska också! Det hade verkligen varit pricken över i:et gällande de flesta av mina outfits.
Din signaturdoft är... Utan tvekan min Rihannaparfym, Reb'l Fleur. Använder den varje dag och jag vet att vissa av mina vänner kan känna att jag är nära dem på grund av den doften, haha! Du brukar fixa håret genom att... Duscha! Jag har självfall i håret och det är ganska lockigt, så jag brukar bara duscha och sedan borsta håret en gång och så blir det en fin frisyr med volym. Till fest brukar jag locka håret med en plattång eftersom att det ger så snygga "Hollywood-lockar". Din "go to" outfit är... Svarta skinny jeans, ett svart basic linne, min Odd Molly kofta och mina Johnny Bulls. Håret utsläppt och enkelt sminkad. Lite concealer, solpuder och mascara. Och favoritparfymen, såklart!!
Alla bilder i detta inlägget är från WeHeartIt.

Gillar

Kommentarer