STUDENTEN 2017

God morgon gänget! Jag har precis vaknat och är hemma hos Molly. Är så himla trött då vi kom hit vid 03 inatt. Igår fick bloggen stå tom för jag hade fullt upp med studentfiranden. Jag gick upp redan vid 09 för att fixa mig själv och presenter, och sedan åkte jag in till stan.

Vid 13 sprang de ut från skolan och jag var där med Mollys familj. Det var så himla fint att se allas lycka!!

Efter utspringet mötte jag upp med Selma (som äntligen kommit hem!!) och vi kollade när de åkte flak. Tänk att det bara är ett år kvar för oss?!!

Vid 15 var vi på plats hemma hos Molly där vi firande henne ordentligt. Vi åt supergod mat, körde en frågesport och gav henne presenter. Av mig fick hon ett silverarmband och en bok med massa kärleksbrev och foton på oss. Hon blev såå glad, vilket gjorde mig såå glad!

Runt 17 hämtade mamma mig och jag åkte på två andra studentmottagningar. Först åkte jag till min älskade Rebecka där det bjöds på supergod tårta. Sedan åkte jag förbi Anton en sväng, gav honom blommor och blev bjuden på bubbel. Så kul!!

Min kväll spenderades inne i stan tillsammans med Emmie och Elin. Vi bara umgicks och hade det väldigt mysigt. Vid tolv-tiden träffade jag och Elin några killar och sedan gick vi ned på stan för att jag skulle möta upp med Molly, som hade varit ute och festat. Och ja - nu ligger jag här och väntar på att Molly ska vakna. Gårdagen var verkligen perfekt och jag är så stolt över mina fina vänner som tagit studenten. Bara ett litet år kvar för min del. Sjukt!!! Ni väntas massa mys med Molly och ikväll blir det matteplugg och uppladdning inför de två sista skoldagarna. Woho!!

Gillar

Kommentarer