Studenten 2019

Åhh, hatten av för denna helgen. Har haft det helt fantastiskt! Igår var det studentfirande hela dagen för min syssling tog studenten. Var en väldigt rolig mottagning med god mat och en hel del alkohol. Senare på kvällen blev det en riktigt lyckad utgång! Träffade cirka varenda person jag någonsin lärt känna, men umgicks mest med min älskade Molly. Hade det så otroligt roligt!

Imorse vaknade jag upp (sviiinbakis) hos mina föräldrar. Åt jordgubbar till frukost tillsammans med dem innan jag mötte upp med min pojkvän för att åka till hans föräldrar, där det var kalas. Ett härligt sådant, som slutade med vattenkrig. Och nu sitter jag på jobbet och väntar in semestern. Bara två timmar kvar innan två veckors ledighet. Så skönt!!

Min semester kommer verkligen att kickstartas med en riktigt fin midsommarvecka.

Måndag: Imorgon ska vi fixa lite hemma i lägenheten. Tvätta, städa och lite sådant. På eftermiddagen ska jag åka och fixa naglarna och sedan ska jag packa min största resväska för..

Tisdag: ..på tisdag morgon bär det av till Öland!! Att fira midsommar på Öland är ju en tradition som inte ska brytas, och i år börjar jag några dagar tidigare. Ska som sagt dit redan på tisdag och spendera två dagar hos min faster innan resten av gänget kommer. Ser fram emot att få snacka massa skit med min faster och bebismysa med mina älskade kusiner <3

Torsdag-söndag: Då blir det midsommarfirande på Borgholms camping!! Ska bli så otroligt mysigt. Typ aaaalla jag känner ska dit med så tror verkligen det blir SUCCÉ!! <3

Gillar

Kommentarer