Studentveckan är här!

MÅNDAG:
Igår hade jag en riktigt lugn dag. Storstädade som sagt, tränade och kollade senaste säsongen av 13 Reasons Why. Skönt att ha det fint och rent inför den kommande veckan!

TISDAG:
Klockan närmar sig 12 och jag har varit vaken sedan 06. Kollat serier och ätit lite frukost. Ska snart fixa lunch och senare idag ska jag träna och packa. Måste välja kläder till syrrans student och se till så att allt är redo!

ONSDAG:
Imorgon har jag en tid bokad för lashlift och browlift! Ska bli så kul att testa på browlift och få både bryn och fransar fixade inför sommaren och alla firanden. På eftermiddagen ska jag hem till mamma och pappa för att hjälpa till inför studenten.

TORSDAG:
På torsdag är det studentfix hela dagen och jag ska sova hos mamma & pappa. All mat ska lagas, kakor ska bakas och allt ska dekoreras <3

FREDAG:
Då tar min älskade syster studenten!!

LÖRDAG:
På förmiddagen ska vi fira vår födelsedag i förskott med släkten och på kvällen ska jag på ytterligare ett eller två studentfiranden!

SÖNDAG:
Vilodag <3

Gillar

Kommentarer

Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Hallåå, vill så gärna se resultat efter lshlift och browlift du gjorde idag!! Är så sugen själv på det 😃 Hoppas din syster kommer få en underbar student imorgon <3 KRAM
nouw.com/emmaengstrom