su(ny)day

Hej på er finisar! Det känns helt sjukt att det redan är söndag och ännu en vecka lider mot sitt slut. En sämre vecka som jag mer än gärna lämnar bakom mig.

Idag låg jag kvar i sängen till halv elva och efter en snabb frukost gick jag och mamma en skön promenad ute i det fina vädret. Vi gick ungefär 7 kilometer och pratade om allt, så behövligt och mysigt! Direkt när vi kom hem åkte jag och pappa ut och övningskörde. Det gick helt okej, haha. Det gick bättre att parkera än förra gången jag körde men det är så himla myclet att hålla koll på hela tiden. Vi var även uppe och handlade mat, så nu ska vi laga köttbullar och potatismos. Senare idag ska vi iväg på kalas hos min kusin som fyllde år förra veckan och ikväll ska vi nog bara träna och umgås. Mamma och pappa har ju varit borta i en vecka och jag har saknat dem otroligt mycket, så det ska bli skönt att bara umgås och mysa ikväll.

Och på tal om mys - herregud vilken mysig kväll jag hade igår! Vi var fem stycken från klassen som träffades och gjorde tacos, spelade Wii, snackade skit och åt god efterrätt. Jag tyckte att det var hur trevligt som helst, verkligen något vi måste göra om! Nu hade jag tänkt att hoppa in i duschen. Vi hörs senare, XO!

Gillar

Kommentarer