svaren

Q: Dina tre bästa träningstips?

A: Lär dig teknikerna först, ha inte brottom och "övning ger färdighet"!

Q: Om du fick resa tillbaka i tiden och återuppleva en händelse, vilken skulle du då valt?

A: Emmaboda, helt klart. Det var verkligen något utav det bästa jag varit med om.

Q: Du gillar ju Justin väldigt mycket, är det någon mertyp artist eller kändis du tycker om mer?


A: Det finns ingen kändis jag tycker om mer än Justin, men det finns självklart andra jag tycker om.

Q: Ibland skriver du ju "sponsrat inlägg" i slutet av ett inlägg. Vad menar du med det? Att du har fått produkterna du visar upp? Att du får betalt för att du visar upp produkterna?

A: Det innebär allt som oftast att jag får betalt för att visa upp produkterna, i form utav klick. Alltså får jag en viss summa för varje gång någon klickar sig in på länkarna. Om jag får hem produkterna (så som i mitt samarbete med Knorr) så skriver jag det!

Q: Hur mår du just nu?

A: I skrivande stund mår jag helt okej, ganska bra. Kunde varit bättre men det kan det ju alltid, haha.

Q: Vad är det bästa i ditt liv nu?

A: Min underbara familj, min släkt, mitt jobb och mina älskade tranås-tjejer.

Q: Du skriver ju redan nu att du längtar till julen (vilket vi är två om). Vad är det som gör att du gillar julen så mycket?

A: Oj, det finns ganska många anledningar.. Exempelvis så är det en himla mysig högtid och så är det en av de få gångerna som verkligen HELA släkten samlas. Det är fantastiskt roligt!

Q: Vad ser du mest fram emot?

A: Just nu ser jag mest fram emot att träffa mina kusiner nästa helg. Annars drömmer jag mig bort till Mexico och längtar till att flytta här ifrån. Är trött på denna lilla stad och alla människor med småstadsmentalitet. Q: Vilken dansstil dansar du och hur länge har du dansat?

A: Just nu dansar jag hiphop/jazz och den stilen har jag dansat i ungefär två år. Fantastiskt kul är det! Jag började dansa när jag var typ fyra, och har mestadels dansat street, men även hiphop och burlesque! Q: Hur känner du för de som mobbade dig i grundskolan, om du är arg på dem eller så? (Har varit i liknande situation själv och vet inte om de är okej att bli irriterad när jag ser min mobbare osv) A: Jag har turen att inte träffa den/dem ofta, vilket är extremt skönt. Genom min sorgterapi har jag kunnat gå vidare och förlåta dessa personer, så jag känner faktiskt inget alls inför de personerna. Jag vet att jag är above them och alltid har varit. Men självklart är minnena extremt jobbiga och det är något som jag jobbare med dagligen.

Självklart är det okej att vara arg och irriterad på de som behandlat dig dåligt, men tänk på att de inte är värda din tid och framför allt inte dina tårar. Försök att tänka på dem som ett avslutat kapitel.


Q: Har du tips för att våga vara sig själv mer om man är försiktig med nya människor?

A: Oj.. En väldigt svår fråga eftersom att jag själv inte är speciellt blyg eller så. Men mitt största tips är väl egentligen att VÅGA, även att det känns jobbigt. För vad är det värsta som kan hända? Om de inte gillar dig för den nu är så är de ändå inga personer som är värda att vara i ditt liv!

Gillar

Kommentarer