SVERIGES NATIONALDAG

Hej, god kväll, god natt och glad nationaldag (?) på er!! Anledningen till att bloggen har fått stå tom är enkel - jag har inte haft tid. Igår grillade vi här hemma och senare drog jag på fest. Det var väldigt kul och jag kom hem runt ett. Idag har jag bara jobbat heeela dagen, ett tio-timmars pass i resturangen. Jag kom hem för ungefär en halvtimme sedan och har hunnit med att äta pavalovatårta och duscha. Nu är jag verkligen helt slut. Dagen har varit bra och rolig, men vääääldigt jobbig och stressig. Men vill man ha pengar får man jobba för det! Jag har i alla fall lärt mig väldigt mycket, kommit på att jag SUGER på att göra mjukglass och träffat många fina personer.
Sista veckan i ettan nu alltså. Jag har svårt att ta in det.. Att ettan har gått så fort! Förhoppningsvis går de kommande två åren lika fort, för nu längtar jag verkligen till studenten. Mina planer för den sista skolveckan innan sommarlovet ser ut som följande: Tisdag - Imorgon vet jag faktiskt inte ens om vi har några lektioner.. Om inte så ska jag städa, träna, sola och skriva klart den sista inlämningsuppgiften. Om jag måste till skolan, för att ha EN lektion, så får jag göra allt det där när jag kommer hem, haha.

Onsdag - En vanlig skoldag (tror jag?) som följs utav träning och troligtvis jobb.

Torsdag - På torsdag har vi endast lek och fika i skolan. Så mysigt! På eftermiddagen ska jag nog träna och fixa inför skolavslutningsdagen.

Fredag - Skolavslutning, fira in sommarlovet hemma och sedan lokalfest på kvällen. Det ska verkligen bli så himla roligt!
Nu ska jag försöka skriva ihop ett inlägg om mitt livs bästa dag, sedan ska jag sova. Jag hoppas att ni alla mår jättebra! Kom gärna med inläggsförslag. XOXO!

Gillar

Kommentarer