Systra Mi

Goddag på er!! Mår ni bra? Hoppas det i alla fall. Jag hoppas även att ni tyckte om de tidsinställda inläggen som kom upp igår och att ni alla hade en superbra lördag, det hade i alla fall jag! Nu är jag hemma och har varit det ett tag. Har hunnit med att äta lite lunch och att fota lite fina julbilder, men det får ni se i ett annat inlägg. I detta inlägget tänkte jag berätta om hur det var i Tranås!

Vid fyra kom ankom mitt tåg på stationen i Tranås och där blev jag upphämtad av Linnea och Julia. Vi åkte direkt hem till Julia där vi åt pannkakor och snackade om allt mellan himmel och jord. Runt fem kom Iza dit och då satte vi igång med att välja kläder och fixa oss inför festen. Vid åtta var vi klara och då rullade bilen mot festen. Det är så himla mysigt att sminka sig och göra sig iordning tillsammans med andra, speciellt med dessa brudar! Oslagbara!!


Vad jag ska skriva..? Bättre att låta bilderna tala! Jag hade en fantastisk kväll med helt underbara männsikor. Träffade fina Olivia som jag inte hade träffat sedan konfa-lägret för snart två år sedan! Vi var kvar på festen till tolv-halv ett och sedan åkte jag och Linnea för att äta lite mat. Det blev vitlöksbröd och mozzarellasticks, hehe.. Efter lite kaos och äventyr landade vi hemma hos Linnea, klockan tre. Vi båda somnade direkt och vaknade vid åtta imorse. Då bjöds det på frukost och jag träffade Linneas föräldrar och hennes fina lille vovve. Vid tio blev jag skjutsad till älsklings-Julia och åkte med henne till Eksjö, där min mamma hämtade mig. Och nu sitter jag här, haha! En kort sammafattning av en lång, händelserik och framförallt ROLIG kväll tillsammans med mina älskade tjejer. Är så himla glad att jag har dem. ♥

Just nu är jag vääldigt trött, så jag ska vila lite och redigera bilder innan det är dags för träning. Jag och mamma ska springa en runda och så blir det magträning och yoga i vanlig ordning! Idag ska vi även fira lucia och tredje advent. Det firas med lite fika och att ta fram granen (!!) Granen ska pyntas och paketen ska slås in.. MYS på hög nivå! Hoppas att ni mår bäst. Ta hand om er och kommentera gärna inläggsförslag! XOXO, vi hörs senare!

Gillar

Kommentarer