Taco-macka och håkan

Oj! Här ekar det tomt! Anledningen till det är enkel.. Jag har inte haft ork! Gårdagen var inte alls bra. Jag kände att allt (och jag) var allmänt värdelöst och jag hade absolut inget kul att skriva här förän på kvällen och då var jag för trött för att knopa ihop ett bra inlägg. Igår jobbade jag, som ni vet, och det var väldigt roligt! Återigen skriver jag att jag är så otroligt lyckligt lottad över att jag få jobba med denna underbara människa <3 Efter jobbet bjöds det på väldigt god mat här hemma, kycklig, ris och ädelostsås! Framåt kvällen kom pappas kompis hit och jag gick upp till en innebandymatch tillsammans med dem. Där var jag med fina Rebecka och Lina, superkul! Jag somnade runt halv tolv trots att jag var supertrött och hängig.

Idag var min morgon var otroligt kass.. Vaknade vid sju av att jag mådde illa så jag sprang ned till badrummet. Där svartnade det för ögonen, började tjuta i öronen och jag var tvungen att lägga mig ned för att inte svimma. Började kallsvettas och när jag äntligen kunde ställa mig upp var jag helt slut (och GRÖN, jag skojar inte, GRÖN) i ansiktet. Jag var så svettig att jag var tvungen att duscha en snabbis innan jag gick upp och somnade om. Vaknade senare vid nio och då mådde jag mycket bättre. Åt American Pancakes och kollade på några Gossip Girl avsnitt (är beroende..) innan Olle kom hit. Under dagen har jag även hunnit med att plugga, baka chocolate cups, städa rummet, besöka farmor en snabbis, äta årets första pepparkaka och träna ett skönt konditionspass. 15 minuter löpning och 15 minuter crosstrainer i högt tempo, följt av massa magövningar! Detta har verkligen varit en effektiv dag och jag mår mycket bättre än vad jag gjorde igår, anledningen till det skriver jag om senare i detta inlägget. JUST NU gör pappa taco-mackor. Det är basicly varma mackor med tacoköttfärs och ost! Planerna för dagen är att äta, kolla på film och mysa. Olle sover här inatt och vi har inget speciellt planerat, så himla skönt!

Okey.. En annan sak som jag hann med idag var att sitta FASTKLISTRAD framför både datorn och mobilen vid köksbordet tillsammans med mamma och pappa. Från klockan 11:38 till 13:00 (ish) var det många svordomar och smärre panikattacker som ägde rum i vårt kök, men allt slutade i lyckotårar för min del. Vad har vi gjort, då? Jo.. VI HAR KÖPT BILJETTER TILL HÅKAN HELLSTRÖMS KONSTERT NÄSTA ÅR!!!!! Vi köpte de allra sista biljetterna och tyvärr fick vi bara tag i 2 fast vi hade velat ha 5 stycken, MEN jag kommer att få se honom ändå!! Der går faktiskt inte att beskriva hur lycklig jag är och hur tacksam jag är över att mina föräldrar offrade denna tiden för att köpa biljetterna samt att de betalade för dem. För att få tag i biljetter, det var ingen lätt process.. Kan konstatera att ticnet SUGER! Är det några av er som ska dit, eller vill träffas/åka tillsammans? Vore sååå kul! Höres!!

Gillar